Translate

dissabte, 13 de setembre del 2014

FELIÇ INICI DE CURS ESCOLAR 14-15

Esteu preparats per començar a aprendre tot somiant?

Els “Ditelles” us desitgen que tingueu un curs molt especial ple de contes i moooolta màgia.
Per començar, us volem recomanar un recull de contes pels més petits per fer més fàcil i divertit els primers dies de l'escola.

Esperem que us agradin mooooolt:


1)  La súper Sara a la súper escola. De Cressida Cowell (Editorial Beascoa)

Un conte de la Cressida Cowell il·lustrat per Rusell Ayto on ens expliquen el primer dia d'escola de la Súper Sara d'una forma ben divertida.



2) En Pol va a l’escola. De Liesbet Slegers (Editorial Baula).

Aquest conte relata la història d’en Pol, un nen que no vol anar a escola. Però, en Pol  descobrirà, després de fer diverses  activitats i conèixer als seus companys, que  l’escola pot ser un lloc divertit i on val la pena anar-hi.


3) Bibi va a l'escola. d'Alejandro Rosas (Tàndem Edicions).

"La Bibi no tenia cap interès en anar a l'escola. Pensava que no li agradaria gens haver d'anar-hi tots els dies. Però, el seu primer dia de classe, el que va veure ja la va fer canviar d'opinió ràpidament..."



4) A l’escola. De María Luisa Torcida.(editorial Baula)

 Un llibre que il·lustra mitjançant imatges i una mica de text els elements, objectes i espais que es poden trobar a l’escola. Ideal per començar a treballar vocabulari, sentit dels espais i vida quotidiana amb els més menuts.


5) El primer dia. De Meritxell Martí i Mercè Galí. (Parenting)


"Sovint, el primer dia d'escola és angoixant tant per als pares com per als fills. Gràcies a aquest conte i a la guia de pares que l'acompanya, coneixerem quins són els temors més habituals dels infants i com podem actuar per ajudar-los a superar-los.".


1 comentari:

  1. Gràcies, hi havia alguns contes que no els coneixia. A partir de demà al meu blog "pispisiganya" et deixe un regalet. Una abraçada.

    ResponElimina